De Prijshamer: Bij ons slaagt iedereen!

Wie voor het eerst onze winkel binnenloopt, kijkt zijn ogen uit. Zo veel verschillende producten. Zo veel keuze... En zo gunstig geprijsd...Van drogisterijartikelen tot gereedschap. Van tuinartikelen tot decoratiemateriaal. Maar ook wasmiddelen, dranken, snoep, bloemen, gereedschap en sportkleding... Voor uzelf of om cadeau te geven. Bij ons slaagt iedereen! Op de begane grond is een grote keuze in speelgoed, parfums, koffie, drank, koekjes, (tuin)gereedschap, ijzerwaren en veel meer! En op het buitenterrein vindt u van alles voor in de tuin: aardewerken potten, tuinstoelen, buitenspeelgoed, trampolines, zwembaden en meer.

Vriendelijk geprijsde sportkleding van onder meer Adidas en Puma vindt u op de eerste verdieping. Dat is ook de plek als u op zoek bent naar decomaterialen en elektrische apparatuur: frituurpannen, wafelijzers, dvd-spelers... Alles met volledige garantie!

Dagelijkse producten

De Prijshamer is er voor geschenken én de dagelijkse producten. Denk aan wasmiddelen, plastic gebruiksartikelen, (fris)dranken, koffie, thee, koekjes, snoep, bezems, (tuin)gereedschappen, auto- en fietsonderdelen en ijzerwaren.

Gratis parkeren

Doordat De Prijshamer rest- en faillisementspartijen inkoopt, is er regelmatig nieuw aanbod en zijn de prijzen zéér gunstig. Ook onze service is prima. Ruilen kan binnen acht dagen, met bon. Parkeren doet u op het ruime terrein vlak voor de deur en kost niets. Zoekt u iets specifieks? Vraag het gerust ons vriendelijke personeel. Alle redenen eens te komen shoppen in de Winkel van Sinkel van deze tijd!