• Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis
  • Volg ons op
De Prijshamer: Bij ons slaagt iedereen!

Wie voor het eerst onze winkel binnenloopt, kijkt zijn ogen uit. Zo veel verschillende producten. Zo veel keuze... En zo gunstig geprijsd...Van drogisterijartikelen tot gereedschap. Van tuinartikelen tot decoratiemateriaal. Maar ook wasmiddelen, dranken, snoep, bloemen, gereedschap en sportkleding... Voor uzelf of om cadeau te geven. Bij ons slaagt iedereen! Op de begane grond is een grote keuze in speelgoed, parfums, koffie, drank, koekjes, (tuin)gereedschap, ijzerwaren en veel meer! En op het buitenterrein vindt u van alles voor in de tuin: aardewerken potten, tuinstoelen, buitenspeelgoed, trampolines, zwembaden en meer.
Vriendelijk geprijsde sportkleding van onder meer Adidas en Puma vindt u op de eerste verdieping. Dat is ook de plek als u op zoek bent naar decomaterialen en elektrische apparatuur: frituurpannen, wafelijzers, dvd-spelers... Alles met volledige garantie!

Dagelijkse producten
De Prijshamer is er voor geschenken én de dagelijkse producten. Denk aan wasmiddelen, plastic gebruiksartikelen, (fris)dranken, koffie, thee, koekjes, snoep, bezems, (tuin)gereedschappen, auto- en fietsonderdelen en ijzerwaren.

Geschiedenis
Toen in 1989 De Prijshamer werd opgericht in Ruurlo was het nog een klein veilingbedrijf. Vandaar ook de naam De Prijshamer. Er werden rest- en faillissementspartijen ingekocht en verkocht via een veiling. De handel bestond toen nog vooral uit tuindecoratie, zoals potten en figuren. Na twee jaar verhuisde De Prijshamer naar de huidige locatie Kottenseweg 90 in Winterswijk. Hier werd het assortiment steeds verder uitgebreid met onder andere gereedschap, huishoudelijk-,  audio- en video apparatuur. Zeven jaar later toen we ook koffie mochten gaan verkopen groeide het bedrijf hard en kregen we steeds meer Duitse klanten. De jaren erna groeide zowel de ruimte van winkel als het assortiment. Tegenwoordig heeft onze winkel een zeer breed assortiment gekregen en hebben we sinds enkele jaren een webshop. Nu gaan we ervoor om ook online de goedkoopste en grootste keuze te worden. 

Prijshamer