Skip to main

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Beoordeeld met een 9,3
Gratis retourneren binnen 14 dagen
Illy

Illy

Bestel hier voordelige illy koffie voor jouw illy koffiemachine. Bekijk ons assortiment van illy koffiebonen, gemalen koffie en Nespresso cups. Geniet thuis van de echte Italiaanse koffie die je kunt herkennen van de lekkere koffie uit hotels, restaurants en cafés.

Illy koffie sensatie

Illy koffie is een blend van negen verschillende soorten Arabica koffiebonen van de beste kwaliteit. Deze negen soorten koffiebonen worden in drie continenten geplukt en zijn voor het branden gemelangeerd. Dit zorgt voor perfect samenhangende blend. De herkenbare smaak van illy heeft een fluweelzachte sensatie met een zoete afdronk, ook perfect voor koffieliefhebbers die minder suiker willen gebruiken. De Italiaanse illy koffie is ontstaan in 1933 en twee jaar later hebben ze hun revolutionaire bewaarmethode ontwikkeld. De illy koffie wordt onder gasdruk verpakt in exclusieve illy blikken, zodat de aroma's en kwaliteit langdurig gewaarborgd blijven. Illy wilt u laten genieten van de beste koffie die de natuur de te bieden heeft. 

De drukverpakking: exclusief van Illy
Als koffie in contact komt met lucht, gaat veertig procent van het aroma binnen acht uur verloren. Om de koffie goed te houden, wordt deze doorgaans vacuüm verpakt. Al van oudsher gebruikt illy een andere technologie. Die is doeltreffend, geoctrooieerd en exclusief. In de blikken van illy wordt inert gas onder druk ingebracht. Zo worden de aroma's gevangen, gefixeerd en langdurig beschermd. Net zoals een goede wijn, wordt koffie in illyblikken verfijnder, de smaak nog ronder en blijft ook nog langer bewaard. Inert gas (stikstof) is geen additief en lost onmiddellijk op zodra het blik is geopend.

Toevoegen aan je verlanglijstje
Om dit product toe te voegen aan je verlanglijstje dien je eerst in te loggen of een account aan te maken.