Skip to main
Vóór 14:00 uur besteld, morgen in huis
Beoordeeld met een 9,3
Gratis retourneren binnen 14 dagen
Cafe Intencion

Café Intención

Café Intención Ecológico is een biologische, Fairtrade koffie met een vol aroma en een licht kruidige smaak. Deze koffiemelange wordt samengesteld uit de beste Arabica bonen afkomstig van hooggelegen plantages van Fairtrade koffieboeren uit Midden- en Zuid-Amerika. De koffie heeft twee keurmerken, fairtrade en biologisch.

Fairtrade

De koffie is 100% Fairtrade. Fairtrade betekent betere handelsvoorwaarden voor boeren in ontwikkelingslanden. Minimum prijs, voorfinanciering en een vaste premie. De premies die de boerencoöperaties krijgen via de Fairtrade organisatie worden ingezet voor scholing koffieboeren, onderwijs, zorg en materialen ter ondersteuning van logistiek en productie.

Biologisch keurmerk

Het Europese biologische keurmerk (het groene blaadje) staat op de Ecológico verpakkingen. Dit betekent een biologische teelt, alleen natuurlijke bestrijdingsmiddelen, stimulering van de biodiversiteit en het tegengaan van bodemerosie. Onze koffie is gecertificeerd onder nummer: DE-ÖKO-003

De Arabica bonenmelange is afkomstig van hooggelegen plantages van kleine koffieboeren uit Midden- en Zuid-Amerika waaronder Fairtrade plantages in Peru en Honduras. Onze hoogwaardige Robusta bonen in de espressomelange komen uit Afrika en Indonesië en zorgen voor een krachtige smaak.

Toevoegen aan je verlanglijstje
Om dit product toe te voegen aan je verlanglijstje dien je eerst in te loggen of een account aan te maken.