Skip to main
Vóór 14:00 uur besteld, morgen in huis
Beoordeeld met een 9,3
Gratis retourneren binnen 14 dagen

De Prijshamer: bij ons slaagt iedereen!

Dat is nog al een belofte die we doen, maar we weten uit ervaring dat het echt zo is; bij ons slaagt iedereen! Waarom? Omdat we een heel breed assortiment hebben en dat voor echt een aantrekkelijke prijs. Onze inkopers zijn dagelijks bezig om het assortiment uit te breiden en speuren hierbij altijd naar de beste prijzen. En daar profiteer jij, onze klant, dan weer van.
Iedere keer als je onze winkel of webshop bezoekt zul je dus ook weer nieuwe producten tegenkomen. Zo blijft het leuk om bij ons te shoppen.

Webshop én winkel

Wij hebben een webshop (maar dat wist je al, want die bezoek je op dit moment) én een winkel in Winterswijk (Kottenseweg 90). In de webshop leggen wij vooral de focus op de categorieën koffie, snoep, dier, sport- en vrije tijd en seizoen. In de winkel zijn deze categorieën ook groots vertegenwoordigd, maar kun je daarnaast ook nog een ruim assortiment gereedschap, tuingereedschap, auto- en fietsonderdelen, huishoudelijke artikelen, speelgoed, decoratie, verzorgingsproducten en eten & drinken vinden.
En…. maar dat geldt zowel voor de webshop als winkel, uiteraard kan je soms ook aanbiedingen vinden uit andere categorieën. Omdat wij dan goed kunnen inkopen of omdat wij denken dat jullie ook gelukkig worden van deze producten.

Prijshamer Webshop
Quinty en Diego in Dino's Diner

Dino’s Diner

Op de parkeerplaats bij onze winkel hebben wij in 2023 ook een eigen foodcorner geopend. Bij Dino's Diner kun je genieten van een goed broodje hamburger, verse friet, kwalitatieve snacks, rijk belegde broodjes en nog veel meer lekkers.

Geschiedenis

Toen in 1989 De Prijshamer werd opgericht in Ruurlo was het nog een klein veilingbedrijf. Vandaar ook de naam De Prijshamer. Er werden rest- en faillissementspartijen ingekocht en verkocht via een veiling. De handel bestond toen nog vooral uit tuindecoratie, zoals potten en figuren. Na twee jaar verhuisde De Prijshamer naar de huidige locatie. Hier werd het assortiment steeds verder uitgebreid met onder andere gereedschap, huishoudelijk-,  audio- en video apparatuur. Zeven jaar later toen we ook koffie mochten gaan verkopen groeide het bedrijf hard en kregen we steeds meer Duitse klanten. De jaren erna groeide zowel de ruimte van de winkel als het assortiment en hebben we dus ook een webshop en foodcorner gekregen.

Je bent bij ons méér dan welkom!

Toevoegen aan je verlanglijstje
Om dit product toe te voegen aan je verlanglijstje dien je eerst in te loggen of een account aan te maken.