Skip to main
Vóór 14:00 uur besteld, morgen in huis
Beoordeeld met een 9,3
Gratis retourneren binnen 14 dagen
Alpina Smart Home

Alpina Smart Home

Het doel van de Alpina Smart home is eenvoudig: uw huis en dagelijks leven efficiënter, comfortabeler en veiliger maken. Met behulp van het alpina Smart home-assortiment verandert u uw huis in een mum van tijd in een smart home. Alle slimme producten kunnen op afstand worden bediend met de alpina Smart home-app. Zo kunt u elke dag met een gerust hart uw huis verlaten.

Breed assortiment
Het productassortiment van alpina Smart home is breed en kan op verschillende manieren worden gebruikt. Zo heeft alpina wifi-camera's, slimme lampen, deurbellen met camera, slimme stekkers voor binnen en buiten, slimme sensoren en zelfs slimme producten voor persoonlijke verzorging. Via een wifi-netwerk kun je alle slimme producten op afstand bedienen via de alpina Smart home app en dankzij de speciale Zigbee gateway heb je ook de mogelijkheid om sommige producten en sensoren met elkaar te laten communiceren. Elk alpina Smart home-product is een echte aanvulling op uw thuisbeveiligingssysteem

Energiebesparend en milieuvriendelijk
Slimme producten hebben een groot effect op het energieverbruik en de milieuvriendelijkheid in huis. Ze werken alleen wanneer u dat wilt en kunnen op afstand worden bediend. In het Alpina Smart Home assortiment zitten slimme stekkers die je via de alpina Smart home app inzicht geven in je stroomverbruik, maar ook slimme verlichting die je kunt koppelen aan een van de bewegingssensoren zodat deze aan gaan als er beweging wordt gedetecteerd.

Toevoegen aan je verlanglijstje
Om dit product toe te voegen aan je verlanglijstje dien je eerst in te loggen of een account aan te maken.