Skip to main
Vóór 14:00 uur besteld, morgen in huis
Beoordeeld met een 9,3
Gratis retourneren binnen 14 dagen
Adidas

Adidas

Het Adidas- verhaal begon in een klein stadje in Beieren, Duitsland. Adi Dassler registreerde het bedrijf Gebruder Dassler Schuhfabrik in 1924 en begon zijn missie om atleten de best mogelijke uitrusting te bieden. Gouden medailles in Amsterdam (1928, Lina Radke) en Berlijn (1936, Jesse Owens) zijn de eerste onderscheidingen en mijlpalen - en slechts het begin van het verhaal. Successen op lange termijn, merkontwikkeling en positionering in markten over de hele wereld volgen. Tegenwoordig is adidas een van 's werelds toonaangevende merken voor sportartikelen.

Product- en marketinginitiatieven zijn voornamelijk gericht op belangrijke wereldwijde sportcategorieën en de markt voor sportlevensstijl. De houding van het merk "all in" is de basis van alle initiatieven en staat voor het versterken van de band met de consument. Met een brede maar selectieve benadering van distributie en prijsstrategie heeft adidas zich duidelijk gepositioneerd als een topmerk in alle markten, het aanbieden van een breed scala aan producten die zijn onderverdeeld in verschillende categorieën.

adidas Sport Performance is een onderdeel van de collectie die volledig gericht is op atleten die eerst prestatie eisen en daarna stijl. Elke sport is belangrijk, maar de belangrijkste categorieën zijn hardlopen, voetbal, basketbal en trainen.

Toevoegen aan je verlanglijstje
Om dit product toe te voegen aan je verlanglijstje dien je eerst in te loggen of een account aan te maken.