Skip to main

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Beoordeeld met een 9,3
Gratis retourneren binnen 14 dagen

Mövenpick Koffiebonen

De naam Mövenpick staat, binnen de internationale gastronomie, al jarenlang voor premium kwaliteit. "Mövenpick of Switzerland" wordt volgens de oorspronkelijke Zwitserse receptuur in de koffiebranderijen van J.J. Darboven gebrand.
Voor deze speciale melanges zijn slechts zeer hoogwaardige bonen met een bijzonder rijk aroma geselecteerd. Een intensieve temperatuurcontrole bij het branden, gekoppeld aan de specifieke melange, zorgt voor de unieke smaak en het heerlijke aroma van deze premium koffie.

Mövenpick Caffe Crema Koffiebonen

De Mövenpick Caffé Crema Bonen zijn 100% Arabica en zijn gebrand met een Zwitsers recept. De bonen zijn geschikt voor heerlijke Zwitserse espresso met een fluweelzachte crèmelaag.

Mövenpick Espresso Koffiebonen

De Mövenpick Espresso is een premium espresso, bestaand uit zowel 95% Arabica en 5% Robusta bonen. Het resultaat is een sterke koffie met een fijne aroma en bijna geen bitterheid.

Populaire Mövenpick koffiebonen

Alle Mövenpick

Mövenpick Der Himmlische Koffiebonen

De Mövenpick Der Himmlische zijn 100% Arabica bonen uit India die zijn gebrand op een Zwitsers recept. De koffie heeft een volle smaak met een vleugje karamel.

Mövenpick Caffe Crema Gusto Italiano Koffiebonen

Mövenpick Caffe Crema Gusto Italiano is een blend samengesteld uit geselecteerde Arabica-koffie uit Midden-Amerika en Robusta-koffie uit Afrika gecertificeerd door Max Havelaar. De zorgvuldig geselecteerde bonen, langzaam geroosterd op de Italiaanse manier, ontwikkelen een intens aroma met delicate tonen van chocolade en een zachte crème.

Mövenpick El Autentico Koffiebonen

Mövenpick El Autentico koffiebonen komen uit de regio's, van over de hele wereld, waar de beste koffiebonen worden geteeld. Door het langzaam en voorzichtig roosteren van de bonen wordt het aroma optimaal ontwikkeld. Ideaal voor caffé crema en voor koffiebereidingen zoals cappuccino en latte macchiato.

Toevoegen aan je verlanglijstje
Om dit product toe te voegen aan je verlanglijstje dien je eerst in te loggen of een account aan te maken.