Skip to main
Vóór 14:00 uur besteld, morgen in huis
Beoordeeld met een 9,3
Gratis retourneren binnen 14 dagen

Retouren

Het retourneren van artikelen is zeker mogelijk als ze voldoen aan de retourvoorwaarden. Retourneren is bij ons gratis (voor Nederland, België en Duitsland via DHL) en we hanteren een maximale retourperiode van 14 dagen na aankoop. Producten met een houdbaarheidsdatum die korter is dan 14 dagen na aankoop, kunnen niet geretourneerd worden.
Wij willen je er op wijzen dat wij bestellingen met zorg inpakken en overdragen aan de vervoerder. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele kleine oneffenheden in bijvoorbeeld verpakkingen.

  • Je mag een artikel passen, aanraken en bekijken, zoals je dat ook in een winkel zou doen. Uiteraard niet meer dan nodig, als je nog niet zeker weet of je het product wilt houden. Voor de eventuele waardevermindering die ontstaat, mogen wij jou aansprakelijk stellen.
  • Zorg ervoor dat de artikelen die je retourneert in de originele artikelverpakking zitten en dat alle labels er nog aan zitten. Met de barcode op het artikel kunnen wij je retour verwerken.
  • Uitzondering op bovenstaande retourvoorwaarden zijn producten met een houdbaarheidsdatum die korter is dan 14 dagen na aankoop. Deze producten kunnen niet geretourneerd worden.

Retourneren van artikelen is gratis voor bestellingen in Nederland, België en Duitsland. Voor de overige landen geldt dat retourneren op eigen kosten is.
Retouren vanuit Nederland en België dienen aangemeld te worden via het retourformulier. Voor retouren uit overige landen kan contact met ons opgenomen worden via contact@deprijshamer.nl.

Voor bestellingen uit Nederland en België geldt dat retouren aangemeld dienen te worden via het retourformulier. Je ontvangt daarna een e-mail met de instructies voor het retourneren. Let op! Vul bij het verplichte veld “referentienummer” de laatste vijf tekens (cijfers en/of letters) van het factuurnummer in.
Voor retouren uit de overige landen kan contact met ons opgenomen worden via contact@deprijshamer.nl.

Zodra wij de retour gestuurde producten hebben ontvangen en verwerkt, zal er een terugbetaling plaatsvinden via het betaalkanaal waarmee de aankoop gedaan is.

Het is niet mogelijk om producten te ruilen. Als je een ander artikel wenst te ontvangen, kun je natuurlijk wel je artikel retourneren en een nieuwe bestellen.

Toevoegen aan je verlanglijstje
Om dit product toe te voegen aan je verlanglijstje dien je eerst in te loggen of een account aan te maken.