Skip to main
Vóór 14:00 uur besteld, morgen in huis
Beoordeeld met een 9,3
Gratis retourneren binnen 14 dagen

Betalen & Facturen

Wij bieden de volgende betaalmogelijkheden aan:

  • Ideal
  • Sofort
  • Bancontact
  • AfterPay / Riverty
  • Paypal

Ja, het is mogelijk om achteraf te betalen via AfterPay / Riverty.
Riverty (voorheen Afterpay) voert voor De Prijshamer het volledige achteraf-betalenproces uit. Dit betekent dat je per e-mail een factuur van Riverty ontvangt om het gekochte product binnen 14 dagen te betalen. Je kunt bij De Prijshamer betalen met digitale factuur. Ben je nieuw bij Riverty, dan geldt een maximaal bedrag van € 300,00. Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen voert Riverty een gegevenscontrole uit.
Riverty hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacystatement. Wij delen klantinformatie met Riverty uitsluitend voor uitvoering van de gegevenscontrole en niet voor commerciële doeleinden. Mocht je verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Je kunt bij vragen altijd contact met Riverty opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de Riverty website.

Hoe snel het geld op jouw rekening staat, hangt af van de betaalmethode die je hebt gebruikt en de reden van terugbetaling. Bij retouren gaan wij over tot uitbetaling als de geretourneerde artikelen zijn ontvangen.
Als alles geregeld is heb je het bedrag binnen 5 werkdagen op jouw rekening staan.

De betalingsgegevens die je doorgeeft om de daadwerkelijke betaling te verrichten, zijn volledig afgeschermd. We maken gebruik van een SSL-verbinding, wat betekent dat alle persoonlijke gegevens die je ons toevertrouwt worden versleuteld. Anderen kunnen deze informatie dus niet inzien of achterhalen. Je kunt een beveiligde website herkennen aan het slotje onderin je scherm tijdens het betalen. 

Na een bestelling ontvang je van ons een e-mail voorzien van de factuur van die bestelling. Ook kun je een overzicht van jouw facturen vinden in jouw “Mijn account” omgeving (als je deze hebt aangemaakt). 

Toevoegen aan je verlanglijstje
Om dit product toe te voegen aan je verlanglijstje dien je eerst in te loggen of een account aan te maken.