• Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis
 • Volg ons op

Best Choice Vitamine C1000

Artikelnummer: 130.362
Medicijnen en vitamines | Vitamines
25 Stuks
€ 4,49
Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis!
-
+
Bestel
Voorraad 2

Productbeschrijving Best Choice Vitamine C1000

Algemeen
Best Choice Vitamine C-1000 Tabletten bevat een combinatie van vitamine C, Citrus bioflavonoidencomplex met rozenbottel in één krachtig supplement. Rozenbottels zijn ware vitaminebommetjes: de zaadjes uit deze vlezige vrucht zijn een van de rijkste voedingsbronnen van vitamine C. Ze bevatten bijna dertig keer zo veel vitamine C als een sinaasappel. Dankzij die hoge concentratie vitamine C is de rozenbottel een sterke antioxidant. De toevoeging van rozenbottel aan vitamine C zorgt bovendien voor een verbeterde opname.

Vitamine C is van belang voor het behoud van sterke botten en helpt het natuurlijk immuunsysteem van de lichaamscellen. Daarbij is vitamine C goed bij futloosheid en heeft het een gunstige invloed op de vermindering van moeheid. Vitamine C draagt bij tot verbetering van de ijzeropname en vitamine C activeert de natuurlijke energie in uw lichaam. Bovendien is vitamine C van belang voor een goede conditie van uw bloedvaten. Tot slot draagt vitamine C bij aan hersen- en zenuwfuncties betrokken bij de concentratie en draagt vitamine C bij aan een heldere geest.

Dosering
Dagelijks één à twee tabletten per dag, één tablet na ontbijt en eventueel één tablet na avondeten innemen met voldoende vloeistof. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Op kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van kinderen houden. Niet geschikt voor kinderen tot 12 jaar.

Productspecificaties Best Choice Vitamine C1000

 • Type
  Medicijnen en vitamines
 • Soort
  Vitamines
 • Inhoud
  25 Stuks
 • Verpakking
  Capsules
 • THT datum
  31-03-2023
Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis (ma-vrij).
Bezorging: dinsdag t/m zaterdag.
COVID-19: het kan zijn dat uw bestelling enige vertraging oploopt. 
14 dagen bedenktijd.
Stel een vraag:
Captcha Code
Hint
* Verplicht