• Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis
  • Volg ons op

Alpina Smart WI-FI Camera voor buitenshuis

€ 59,99
 
Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis!
-
+
BestelToegevoegd
Voorraad 6

Productbeschrijving Alpina Smart WI-FI Camera voor buitenshuis

Op zoek naar een Camera voor buitenshuis? 

Met de Alpina Smart WI-FI Camera voor buitenshuis hou je een oogje in het zeil, ook als je niet thuis bent. Met een Full HD 1080p beeldkwaliteit een nachtzicht tot 10 meter een geluids- en bewegingssensor en is IP65 gecertificeerd. Dit houdt in dat de camera stof- en waterdicht is. Met de Alpina Smart Home app kun je alle functies beheren. 

Buiten Wifi camera 
Installeer de Alpina Smart home wifi op een slimme plek om te zien wat er rondom je huis gebeurt, installeer je de alpina Smart home wifi camera op de gewenste plek zoals bijvoorbeeld bij de deur of veranda zodat je snel inbrekers of bezorgers aan zit komen.

Nachtzicht en full HD-beeldkwaliteit

Heb je een inbreker kunnen betrappen? De camera maakt 25 frames per seconde, ook in het donker! Deze beveiligingskamer heeft in de nacht ook zicht tot 10 meter.

Geluid- en bewegingssensor
Aangezien je niet constant op je camera wilt kijken als je niet thuis bent ontvang je een push melding op je smartphone zodra er geluid en beweging gedetecteerd wordt. 

Tweerichtingscommunicatie
Geluid- en bewegingssensor
Aangezien je niet constant op je camera wilt kijken als je niet thuis bent ontvang je een push melding op je smartphone zodra er geluid en beweging gedetecteerd wordt. 

alpina Smart home-app

Met de alpina Smart home app bedien je je outdoor beveiligingscamera eenvoudig op afstand. Bekijk live beelden, ontvang push-notificaties wanneer beeld en geluid worden vastgelegd en spreek via de camera allemaal via deze handige app. De alpina Smart home-app is beschikbaar voor iOS en Android via de Google Play Store en de App Store.

Inhoud van de verpakking
Slimme IP-camera
Camerabevestiging
Oplader
Snelstartgids

Let op: EU-bus - type EF

Productspecificaties Alpina Smart WI-FI Camera voor buitenshuis

  • Type
    Veiligheid
  • Soort
    Huisbeveiliging
  • Kleur
    Wit met Zilver
Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis (ma-vrij).
Bezorging: dinsdag t/m zaterdag.
14 dagen bedenktijd.
Stel een vraag:
Captcha Code
Hint
* Verplicht