Uitbuiken en aan de bak!

Uitbuiken en aan de bak!

Het zit er weer op; de feestmaand en 2014 hebben we weer knallend afgesloten.
We hebben het vuurwerk weer opgeruimd en ook de kerstspullen gaan langzaam aan weer aan de kant.
We hebben een mooie periode gehad in ons  jubileumjaar waarbij in december zelfs Zwarte Pieten en later de Kerstman met zijn elfje bij ons kwam bezoeken. 
 
Voor 2015 hebben we ons voorgenomen door te gaan met meer activiteiten in de winkel en online op onze webshop en Facebook. En er zijn natuurlijk altijd acties want we hebben niet anders bij de Prijshamer!

Zo hebben we ook producten in ons assortiment die je niet direct verwacht maar wel van pas komen na de feestmaand. We hebben bijvoorbeeld een breed aanbod aan sportkleding op onze 1e verdieping met merken als Puma, AdidasReebok en Nike. Sportbroeken, t-shirts,sokken, sportjassen en shorts zijn volop verkrijgbaar in de winkel en online.

Perfect als je na de zware feestmaand weer een paar kilo's kwijt moet. Het is niet voor niets ook de maand van de goede voornemens en niet te vergeten; de beste wensen.

En daarom is het extra leuk dat je bij de Prijshamer nu iemand kunt nomineren die een tegoedbon van € 30,- verdient volgens jou. Kijk daarvoor op de Facebookpagina van de Prijshamer hoe je kunt deelnemen. En uiteraard willen wij ook nog van deze gelegenheid gebruik maken; de beste wensen voor dit nieuwe jaar van. Maak er iets moois van in 2015!