Ga je ook in 2016 teveel blijven betalen?

De eerste maand van het jaar zit er alweer bijna op. De tijd is dit jaar niet langzamer gaan lopen. De meeste voornemens zijn al weer naar de achtergrond verdrongen. Carnaval en Valentijnsdag staan al weer voor de deur. En voor je het weet zijn we alweer paaseieren aan het zoeken tijdens Pasen dit jaar.

Ok, je goede voornemens zijn dan alweer bijna verdrongen maar met teveel blijven betalen kun je toch altijd stoppen? Hoe je dat doet? Kom gewoon vaker bij ons shoppen! Of het nu om je decoratie gaat in huis, speelgoed, huishoudelijke artikelen, snoep, koffie, gereedschap of tuinbenodigdheden. Maar dus ook je drank voor Carnaval zoals bier en Smirnoff koop je nergens goedkoper dan bij ons.

Alles om het huis romantisch aan te kleden voor Valentijnsdag inclusief de snoephartjes waar we ook dit jaar weer een leuke actie mee gaan doen. Maar ook wanneer je het voornemen om meer te gaan sporten nog niet bent vergeten ben je bij de Prijshamer aan het juiste adres. Koop voordelig je sportkleding van onder andere Adidas, Nike en Reebok op onze sport- vrijetijdsafdeling. Kortom; ook dit jaar verwelkomen we je graag in onze winkel of op onze webshop via: www.deprijshamer.nl