Een maand vol romantiek en feest!

 Een maand vol romantiek en feest!
 
De eerste 31 dagen van 2015 zitten er al weer op en we zijn gestart met de kortste maand van het jaar. 
Wij zijn goed begonnen met alle goede voornemens en ook blij dat steeds meer mensen de weg naar onze webshop weten te vinden. 
 
Ideaal wanneer je wat verder weg woont van Winterswijk maar toch wil profiteren van onze scherpe prijzen. Vooral ons ruime assortiment koffie is online populair. De Dolce Gusto en Tassimo cups zijn soms niet aan te slepen.
 
valentijn-eendje-voor-mij Maar iedereen blijft ook van harte welkom in onze winkel in Winterswijk waar we op dit moment een mooie actie voor Valentijn hebben bedacht. Valentijnsdag vieren we in Nederland nog niet zo heel erg lang in tegenstelling tot andere landen zoals de Verenigde Staten. We geven onze geliefden cadeau's of gaan romantisch uit eten. 

Dit stamt uit de tijd van de Romeinen waarbij er toen mensen aan elkaar werden gekoppeld door briefjes te loten. Door de eeuwen heen is dit feest (gelukkig) iets aangepast en kun je ook je geheime liefde een kaartje sturen met waar gewenst een mooi gedicht. Bij de Prijshamer proberen we dat altijd nog weer wat makkelijker te maken.  

Uiteraard kun je bij ons terecht voor een leuk cadeau maar geven we deze maand ook een romantisch diner weg. Kom om deel te nemen naar onze winkel in Winterswijk of ga naar onze Facebookpagina.

Valentijnsdag is natuurlijk op 14 februari en voor velen start dan ook het carnavalsweekend. In de regio zijn er diverse plaatsen die hier jaarlijks een groot feest van maken en tijdelijk een andere carnavalsnaam krijgen.

Of dat nu bij de Knunnekes is in Grolle (Groenlo) of in Waskuupstad dat normaal voor 's-Heerenberg door gaat. Bij de Prijshamer zijn diverse artikelen verkrijgbaar die ook inspelen op dit feest zodat je direct vanuit de romantische Valentijn gedachte het carnavalsgedruis in kunt starten.

We wensen iedereen in de Achterhoek veel plezier met zijn of haar eigen feest. Dus geniet en/of alaaf!!!

71897-org