December - feestmaand!

De feestdagen staan al weer voor de deur. Sinterklaas is in het land, mét zijn pieten en voor je het weet hebben we de kerstboom al weer staan. 

Vlak daarna wensen we elkaar allemaal een voorspoedig 2015 en is er al weer een jaar voorbij. De tijd vliegt en dat is maar goed ook. 

Maar we moeten er natuurlijk wel van blijven genieten en soms even ergens stil bij blijven staan. Bijvoorbeeld bij ons 25 jarig jubileum dat we dit jaar hebben gevierd. Mooi om terug te kijken en trots op ons bedrijf waar we inmiddels met een flink team dagelijks de handen uit de mouwen steken.

We zijn ook klaar voor de toekomst en hebben onze webshop geïntroduceerd. Onze vaste klanten weten deze inmiddels al goed te vinden en dat is makkelijk voor iedereen maar ideaal voor de buitenlandse bezoekers die op deze manier op afstand kunnen bestellen. (link)

Uiteraard ontvangen we iedereen ook nog steeds graag in onze winkel in Winterswijk. Die inmiddels weer een stuk beter bereikbaar is. Want daar hebben wij en onze bezoekers letterlijk en figuurlijk ook wel even bij stil gestaan. We kregen veel leuke reacties op de omleidingsroutes (link) die we online hadden gezet. En nu de werkzaamheden achter de rug zijn laten we ook graag even zien wat de kortste en snelste route naar onze winkel is. (link)

En het is de moeite waard want we hebben voor Sinterklaas, Kerst en uiteraard straks weer onze geweldige vuurwerk aanbiedingen de je toch echt even moet komen bekijken. En kun je niet wachten kun je nu al een kijkje nemen op onze webshop. (link)

Wist u dat:

  • 29 november Zwarte piet bij de Prijshamer in Winterswijk te vinden is.
  • 20 december De kerstman en een elfje bij de Prijshamer in Winterswijk op bezoek is.
  • 30 november u ook op zondag bij de Prijshamer in Winterswijk welkom bent.
  • 21 December u ook op zondag bij de Prijshamer in Winterswijk welkom bent.

Graag tot ziens