Wat wij gaan doen deze zomer?27-05-2016

 

 

Vorig jaar rond deze tijd was het ook niet echt best weer. Maar we kunnen je garanderen dat de zomer er weer aan komt. En daar hebben wij, het team van de Prijshamer, weer enorm veel zin in. We hebben er ook alles aan gedaan om de winkel klaar te maken voor ons meest favoriete seizoen.

Zo is de tuinafdeling flink op de schop gegaan en zeker de moeite waard te bezoeken. Een compleet nieuwe indeling maar ook verschillende nieuwe producten. Ook binnen de winkel houden we rekening met zomerse taferelen. Zo hadden we al barbecue's in het aanbod maar neem je nu ook direct heerlijk en goed betaalbaar BBQ vlees mee uit de diepvries.

Voor dorstig weer hebben wij nu nog meer drank op voorraad. Door een andere en vooral ruimere opstelling ontkom je niet meer aan ons aanbod blikjes drinken. En ondanks het feit dat we Nederland niet op het EK voetbal hebben sinds lange tijd gaan we toch genieten van een heerlijke sportzomer. Denk maar aan de Olympische spelen in Rio en de prestaties in de Giro beloven ook veel voor de Tour de France. En om zelf sportief aan de zomer te starten blijft onze sportafdeling met kleding voor de bekende merken zoals Adidas en Puma een bezoek waard. Oh wat is het toch heerlijk als de zon schijnt... Tenminste; hij zal best komen. Fijne zomer!
Wat wij gaan doen deze zomer?

Oudere berichten

21-04-2016
14-08-2015
03-07-2015
14-05-2015