Geen subsidie meer? Ga naar de Prijshamer!21-04-2016

Elke week worden wel een keer benaderd door een club of vereniging in de buurt of we ze willen sponsoren. En dat hebben we in het verleden ook al vaak gedaan. Of het nu gaat om het bloemencorso, een voetbalclub, een badminton vereniging. Wij vinden het belangrijk om onze bijdrage te leveren in  de regio.

En nu de subsidies vanuit de gemeenten steeds lager worden of zelfs verdwijnen zijn de vereniging op zoek naar andere inkomsten bronnen. Dat bracht ons op het idee om een clubactie op te gaan zetten. Daarmee kun je elkaar simpel helpen. Wij vinden het natuurlijk altijd prettig om meer klanten te mogen verwelkomen in onze winkel. Maar als we dat kunnen stimuleren maar ook nog eens de vereniging mee helpen; snijdt het mes aan twee kanten.Op Facebook hebben we een oproep gedaan om clubs te nomineren voor deze actie. We hebben plek voor 8 verenigingen en totaal € 3000,- beschikbaar.  En dat onze oproep om clubs en verenigingen te nomineren positief werd ontvangen hebben we geweten. Enorm veel reacties kregen we binnen en hebben uiteindelijk acht clubs kunnen selecteren. 

Je zou denken dat vooral de voetbalclubs dan scoren maar opvallend waren het aantal paarden verenigingen die blijkbaar een sterke achterban hebben. En leuk is ook dat we er ook een Duitse club tussen hebben staan. We hebben tenslotte ook veel Duitse klanten. Zaterdag 16 april is de actie van start gegaan voor een duur van 3 maanden.

Bij besteding van elke 10 euro krijgen de klanten een dukaat die ze in de buis van de door hun gewenste club kunnen gooien. En uiteindelijk zal er naar verhouding de prijzenpot worden verdeeld over deze 8 verenigingen. Dus de club met de meeste inzet en aanhang zal ook het beste scoren. Je moet er wat voor doen tegenwoordig; maar zo krijgen we allemaal winnaars. En daar doen we het voor!

Geen subsidie meer? Ga naar de Prijshamer!

Oudere berichten

27-05-2016
14-08-2015
03-07-2015
14-05-2015