Met de prijshamer de zomer door!03-07-2015

We mogen wel zeggen dat zomer is aangebroken toch? Met deze tropische temperaturen begrijp je eindelijk waarom ze in de meer zonovergoten landen op deze planeet het vaak over Mañana Mañana hebben.

Dat brengt ons automatisch op het festivalseizoen. Het duurt niet lang meer of de Zwarte Cross gaat weer van start in Lichtenvoorde. Mocht je nog spullen nodig hebben voor op de camping, die trouwens zo goed als is uitverkocht, moet je nog even aankomen. Van koffer tot zaklamp, korte broek tot poncho kunnen wij je helpen met de ideale festival uitrusting.

Naast de Zwarte Cross mogen we hier in de regio van nog wel meer evenementen genieten. Dit weekend zal het Have a Nice day festival in het openluchttheater Eibergen plaats vinden. Van klein feestje uitgegroeid naar zeer relaxed festival waar dit jaar de complete line up een verassing is.

De Preuverie zou je ook een soort festival kunnen noemen maar dan op culinair vlak. Van 29 t/m 31 juli in Winterswijk kunt u heerlijk komen proeven en genieten bij de plaatselijke horeca in het centrum.

Half augustus hebben we dan nog Huntenpop in Ulft waar o.a. UB40, Miss Montreal, Typhoon en Within Temptation op het podium staan. Kortom; genoeg te beleven in de Achterhoek.

Op sportief vlak zijn we ook van de partij. Enkele collega's van de Prijshamer zijn bij de start van de Tour de France in Utrecht aanwezig. En met onze eigen Gele Trui! Omdat de barbecue deze dagen overuren maakt komen we je daar binnenkort ook nog in tegemoet. Je moet er wel wat voor doen maar dat lees je op Facebook. En blijf het hoofd koel houden, drink genoeg of kom een zwembadje halen in de winkel!

Warme groet.

Met de prijshamer de zomer door!

Oudere berichten

27-05-2016
21-04-2016
14-08-2015
14-05-2015